Dijenengi jeneng Presiden Harding, wit Presiden minangka salah sawijining seko raksasa ing kene.
Ing anatomi, rahang ngisor utawa rahang ngisor yaiku rahang paling gedhe, paling kuat lan paling ngisor
Balung femur, utawa balung paha minangka balung sing paling dawa, abot, lan paling kuat ing
Balung femur minangka balung sing paling dawa lan paling kuat ing awak. Dumunung ing
(PhysOrg.com) - Saiki, berlian dianggep minangka bahan sing paling angel dingerteni ing
Amarga untune digawe saka sisih paling angel ing awake! Lan mung
(PhysOrg.com) - Saiki, berlian dianggep minangka bahan sing paling angel dingerteni ing
12 molar minangka untu paling gedhe lan paling kuat. Sampeyan duwe enem ing
Enamel putih mengkilap sing nutupi untu sampeyan luwih kuwat tinimbang balung. Iki
Lidah minangka bagean penting saka anatomi manungsa. Akeh kita