Swiss minangka negara paling larang ing donya sing bisa ditemoni udakara mil. Ing
Negara endi sing duwe rezeki paling murah ing jagad? 1. Windhoek, Namibia
Zurich, Paris lan Hong Kong mlebu kutha sing paling larang, miturut
Kanggo taun kaping papat, Swiss dianggep nomer paling apik nomer 1
Dheweke luwih seneng banyu pesisir cethek, tegese bisa asring kontak
Putih gedhe minangka hiu paling mbebayani kanthi 314 serangan sing ora diproses
Kecoak Jerman minangka kecoak ngipi elek. Dheweke sing paling ngrusak
Kaya sing sampeyan ngerteni, ing $ 1.25 saben mil, Whiteface Mountain Veteran Memorial Highway ing
Sasi apa sing paling mbebayani kanggo nyopir? A survey anyar nuduhake yen September
Sawise kenaikan tarif sing ditrapake akhir minggu kepungkur, Jembatan Verrazzano–Narrows