Apa kutha paling mbebayani ing Amerika 2019?

Ing taun 2019, udakara taun 1965.33 tindak pidana kekerasan saben 100,000 warga kacarita ing Detroit, Michigan. Iki nggawe Detroit dadi kutha sing paling mbebayani ing Amerika Serikat.

Apa kutha nomer 1 sing paling mbebayani ing AS?

1. Detroit, Michigan. Detroit nyalip St. Louis minangka kutha paling bahaya ing negara kasebut.

Kutha AS sing paling akeh rajapati ing taun 2019?

Ing 2019, Baltimore ing Maryland nyathet tingkat pembunuhan paling dhuwur ing kutha-kutha AS kanthi pedunung luwih saka 250,000, ing 58.27 pembunuhan per 100,000 warga.

Kutha apa sing duwe tingkat kriminal paling dhuwur ing taun 2020?

Crime rate ing metro sing paling mbebayani

2020 rangking Area Metro Kadurjanan properti saben 1,000
Rata-rata nasional 22.0
1 Anchorage, AK 50.2
2 Albuquerque, NM 45.3
3 Memphis, TN 42.7

Apa negara paling mbebayani ing AS 2019?

Ing taun 2019, negara sing tingkat kriminal paling dhuwur ing Amerika Serikat saben 100,000 jiwa yaiku New Mexico. Ing taun kasebut, tingkat tindak pidana yaiku 3,944.96 angkara saben 100,000 wong. Yen dibandhingake, Maine duwe tingkat kriminal paling murah yaiku 1,360.72 angkara saben 100,000 wong.

Deleng uga  Negara Amerika Tengah sing murah apa sing dipanggoni?

Kutha paling akeh rajapati ing taun 2020?

Ing ngisor iki kutha-kutha AS sing paling akeh mateni taun 2020:

  • Washington.
  • New Orleans. …
  • Jacksonville. …
  • San Antonio. Ana total mateni 83 ing San Antonio ing taun 2020 nganti tanggal 31 Juli. …
  • Atlanta. Ana total 96 rajapati ing Atlanta ing taun 2020 nganti tanggal 5 September. …

15 dina. 2020 г.

Apa kutha paling aman ing Amerika?

2021 Top 100 Kota Paling Aman ing AS

  • Franklin, MA Pedunung: 34,087. …
  • Long Beach, NY. Pedunung: 33,454. …
  • Milton, MA Pedunung: 27,593. …
  • Zionsville, IN Pedunung: 28,357. …
  • Lexington, MA Pedunung: 33,132. …
  • Shrewsbury, MA Pedunung: 38,526. …
  • Bergenfield, NJ. Pedunung: 27,327. …
  • Muskego, WI. Pedunung: 25,127.

2 dina. 2021 г.

Kutha apa ing Amerika sing paling akeh rajapati?

Coba basis data online kanthi statistik 10,000 kejahatan kutha AS.

  • New Orleans, Louisiana. …
  • Detroit, Michigan. …
  • Flint, Michigan. …
  • Baltimore, Maryland. Rajapati saben wong 10K: 5.14. …
  • Louis, Missouri. …
  • Gary, Indiana. Rajapati saben 10K wong: 6.01. …
  • Chester, Pennsylvania. Rajapati saben wong 10K: 6.74. …
  • Louis Timur, Illinois.

29 jam. 2020 г.

Negara bagian apa sing duwe tingkat kriminal paling dhuwur ing taun 2020?

Negara kanthi Tarif Kejahatan Paling Dhuwur

  • Louisiana (12.4 saben 100,000 wong)
  • Missouri (9.8 saben 100,000 wong)
  • Nevada (9.1 saben 100,000 wong)
  • Maryland (9 saben 100,000 wong)
  • Arkansas (8.6 saben 100,000 wong)
  • Alaska (8.4 saben 100,000 wong)
  • Alabama (8.3 saben 100,000 wong)
  • Mississippi (8.2 saben 100,000 wong)

Kutha apa sing duwe tingkat kriminal paling murah?

Lewisboro, New York. Ing taun 2018, kutha sing ana 13,000 iki dadi kutha paling aman nomer siji ing Amerika taun suwene! Dumunung ing Westchester County (perjalanan cepet menyang New York City), Lewisboro duwe tingkat angkara kanthi nul, tanpa serangan kasar utawa perampok.

Deleng uga  Sapa sing duwe rambut paling dawa ing kabeh jagad?

Apa Haven Anyar Aman?

New Haven umume papan sing aman banget kanggo dipanggoni lan mlaku-mlaku. Secara statistik, kemungkinan sampeyan bakal dadi korban kejahatan pancen sithik. Aku mesthi ora setuju karo saran yen sampeyan mung kudu tetep ing wilayah sing "sugih". New Haven umume papan sing aman banget kanggo dipanggoni lan mlaku-mlaku.

Apa kutha paling aman ing donya?

10 Kutha paling aman ing saindenging jagad

  • Tokyo. Skor Survei: 53.8. GeoSafeScore: 69 (tandha dhuwur kanggo LGBTQ + keamanan lan keamanan fisik)…
  • London. Skor Survei: 62.6. …
  • Dubai. Skor Survei: 50.3. …
  • Madrid. Skor Survei: 53.3. …
  • Berlin. Skor Survei: 55.4. …
  • Honolulu. Skor Survei: 64.2. …
  • Seoul. Skor Survei: 47.3. …
  • Paris. Skor Survei: 57.4.

9 wulan. 2020 г.

Negara endi sing paling tentrem ing Amerika?

Rhode Island dadi negara paling tentrem ing Amerika. Nduwe angka rajapati nomer loro paling ngisor (sawise South Dakota) udakara 1.5 insiden per 100,000 warga, lan tingkat kematian paling murah amarga senjata api ing negara kasebut.

Negara AS sing paling aman?

Temonan Utama

Pangkat Umum (1 = Paling Aman) State Skor Total
1 Maine 66.02
2 Vermont 65.48
3 Minnesota 62.42
4 Utah 61.71

Apa negara paling aman?

Mississippi

Skor total Mississippi yaiku 32.00, dadi negara sing paling mbebayani ing Amerika Serikat. Mississippi rangking 50 saka 50 kanggo Keselamatan Dalan lan Persiapan Darurat lan nomer 48 kanggo Keamanan Keuangan lan Keamanan Kerja. Mississippi duwe korban jiwa nomer loro nomer loro saben 100 yuta mil sing ditempuh.

Kaya kiriman iki? Mangga bareng karo kanca-kanca: