Sapa wong sing paling sugih ing Kansas City Missouri?

pangadeg Sam Walton. Louis loro billionaires Jack Taylor, ngedegaken Enterprise Rent-A-Car sing rangking ing dhaftar karo kulawarga ing No.. 94 lan $11 milyar, lan Pauline MacMillan Keinath, ing No.

Pira milyarder ing Missouri?

Tabel

Peringkat miturut Jumlah Milyar (9/15/20) Distrik Negara utawa Federal Milyar / pop negara 10M. (Sensus 7/19) (9/15/20)
20 Missouri 9.78
17 Virginia 8.20
31 Minnesota 5.32
20 Oklahoma 15.16

Sapa sing paling sugih ing Kansas?

Charles Koch saka Kansas, siji saka loro sedulur Koch, nggawe bangunan rejeki lan mbukak Koch Industries, kang makaryakke ing kabeh saka produk kertas kanggo manufaktur kimia kanggo pipelines lenga.

Carane akeh millionaires ing Kansas?

Kansas. Kansas duwe luwih saka 66,000 rumah tangga jutawan saka total 1.1 yuta rumah tangga, nanging negara kasebut luwih dikenal kanggo urip sing terjangkau tinimbang konsumsi sing jelas.

Sapa wong ireng paling sugih sing urip?

Aliko Dangote minangka miliarder Ireng sing paling sugih, lan wis nyekel gelar kasebut wiwit taun 2013. Dheweke duwe 85% saka Dangote Cement sing didol sacara umum, produsen semen paling gedhe ing Afrika.
...
Miliarder Ireng, Urutan.

Deleng uga  Pitakon: Negara endi sing paling dawa ana?
Urutan 1
jeneng Aliko Dangote
Net Worth $ 11.5B
kewarganegaraan Nigeria
sumber Semen, gula

Apa ana triliuner?

Triliun minangka jumlah gedhe sing diikuti karo rol nol. Yaiku sewu kaping sewu milyar. Nganti saiki, ora ana triliuner sing urip ing bumi. Kasugihan ekstrem kaya ngono iku ora bakal dingerteni sajrone urip.
...
Nilai Royal Royals Paling Sugih.

Urutan 2
jeneng Hassanal Bolkiah
Title Sultan Brunei
Regane net $ 28 milyar - $ 20 milyar

Apa kutha paling miskin ing Missouri?

(The Square Square) - Unionville dadi kutha paling mlarat ing Missouri ing analisis Wall St 24/7 sing mriksa komunitas cilik lan penghasilan luwih murah ing omah sing entuk penghasilan rumah tangga saben taun luwih sithik.

Apa kutha paling miskin ing Kansas?

Coffeyville. Sayange, Coffeyville minangka papan paling mlarat ing Kansas amarga gabungan saka gaji sing murah lan uga ora ana lowongan kerja. Kutha kanthi 9,457 jiwa rata-rata penghasilan rumah tangga rata-rata paling murah ing Kansas lan tingkat kemiskinan paling dhuwur.

Carane akeh billionaires ing Kansas City?

Papat wong miliarder ing donya nyebut omah wilayah Kansas City, miturut peringkat Forbes. Pendhiri co Garmin Ltd. Min Kao lan Gary Burrell paling dhuwur ing papat: Kao ing nomer 704 regane $ 2.1 milyar lan Burrell No.

Pira umur Kansas dina iki?

Kansas, dumunung ing Amérika Great Plains, dadi negara kaping 34 tanggal 29 Januari 1861.

Apa gaji sing apik ing Kansas?

Nalika ZipRecruiter ndeleng gaji paling dhuwur $125,818 lan paling murah $18,965, mayoritas gaji ing kategori Pekerjaan Rata-rata saiki ana ing antarane $45,794 (persentil 25) nganti $68,459 (persentil 75) kanthi penghasilan paling dhuwur (persentil 90) saben taun $83,262. .

Deleng uga  Wangsulan Cepet: Apa motor listrik rpm paling dhuwur?

Apa kutha paling mbebayani ing Kansas?

Endi Kutha Paling Mbebayani ing Kansas?

Urutan City Kadurjanan sing Ganas Per Kapita
1 Wichita 1,141
2 Independence 988
3 Topeka 712
4 Arkansas City 554

Apa kabupaten paling sugih ing Kansas?

Johnson County minangka kabupaten paling sugih ing Kansas, miturut panliten.

Sapa sing dadi ziliuner?

: wong sugih sing ora bisa diukur.

Apa regane Beyonce?

Superstar Beyoncé Knowles duwé bathi $ 420 yuta, miturut Forbes. Dheweke entuk $ 81 yuta ing taun 2019 lan dadi salah sawijine selebriti kanthi gaji paling dhuwur ing donya.

Sapa bocah sing paling sugih ing jagad iki?

Pangeran George Alexander Louis - $ 1 milyar

Bocah paling sugih ing donya yaiku Pangeran George Alexander Louis sing regane udakara $ 1 milyar dolar nganti saiki.

Kaya kiriman iki? Mangga bareng karo kanca-kanca: