Apa ndadekake nominasi Pokestop apik?

Kepiye carane sampeyan bisa nyalonake Pokestop?

Ngirim Nominasi PokéStop

  1. Miwiti nominasi. …
  2. Setel Lokasi ing Peta. …
  3. Njupuk Foto Obyek. …
  4. Njupuk foto liyane kanggo konteks wilayah sekitar. …
  5. Tambah Judhul lan Katrangan. …
  6. Pratinjau lan Kirim. …
  7. Tampilake kenapa nominasi sampeyan penting. …
  8. Review dening Komunitas.

Apa sampeyan bisa nyalonake omah sampeyan minangka Pokestop?

Sayange, nominasi kanggo PokéStops ora bisa ditampa kanggo omah pribadi, dadi ora bisa duwe PokéStop ing omah sampeyan. Conto lokasi sing layak kanggo nominasi PokéStop kalebu situs sajarah, bangunan misuwur, taman umum, pratandha trail, sekolah, gréja, lan stasiun transit.

Suwene nominasi Pokestop njupuk?

8. Review dening Komunitas. Yen wis rampung nominasi, sampeyan bakal nampa email konfirmasi lan bakal dikirim kanggo ditinjau dening komunitas reviewer nominasi. Kita ngupayakake proses nominasi sampeyan sanalika bisa, nanging gumantung saka tingkat tinjauan sing dibutuhake bisa njupuk sawetara minggu utawa sasi.

Apa sekolah bisa dadi Pokestop?

Akeh sing wis cedhak sekolah. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka Pokestop utawa gym sing bisa uga cedhak sekolah sampeyan kanthi promosi kehadirane. … Luwih apik, sampeyan bisa uga nggawe sekolah dadi Pokestop utawa gym ing game.

Deleng uga  Apa tegese Red Square ing omah Pokemon?

Kepiye carane nggawe Pokestop dadi gym 2020?

Kanggo nguripake Pokestop menyang Gym, sampeyan kudu ngirim liyane ing sel L14 S2 padha. Wayspots kaping 2, 6 lan 20 bakal nggawe Gym. Pokestop sing ana bakal dikonversi dadi Gym, utawa Wayspot anyar bakal dadi Gym.

Apa aku bisa njaluk Pokeballs tanpa menyang Pokestop?

"Mesthine, kita ora bisa mlaku-mlaku kanggo nyekel pokemon supaya nggodho dheweke kanggo kita migunani banget," pangguna Reddit dikirim ing subreddit Pokémon Go. "Nanging kanggo kita sing ora manggon ing ngendi wae cedhak pokestop, kita ora bisa muter kanggo pokeballs liyane. … … Endhog, bal, Pokemon, barang, kabeh dituku kanthi mlaku.

Apa sing kudu ditindakake yen ora ana PokeStop ing cedhak sampeyan?

Sawise sampeyan ana ing kaca panyuwunan, sampeyan mung kudu nyelehake alamat email sampeyan, tulisake panjaluk sampeyan, banjur pilih "Ora PokeStops utawa Gyms Near Me" ing menu gulung "Alasan". Sampeyan uga kudu menehi lokasi kanggo Niantic yen sampeyan pengin nambah Pokestop utawa Gym cedhak sampeyan.

Apa sampeyan bisa njaluk Pokestop tanpa level 40?

Program kasebut saiki mbukak ing saindenging jagad, nanging kanggo nduweni kualifikasi, sampeyan kudu dadi a maks level 40 pemain Pokémon GO malah njaluk ing lawang.

Apa Pokestop bisa dadi gym?

Ing jaman biyen, kritéria kanggo pokestop dadi gym kudu dadi pokestop paling tuwa utawa dadi pokestop paling populer. … Waypot “Monumento da Divina Misericórdia”, sing ana ing koordinat <-19.519409, -42.61982>, dadi gym, nalika ana calon sing luwih apik ing sel S14.

Deleng uga  Kepiye sampeyan menehi warna sprite Pokemon?

Napa nominasi Pokestopku isih antri?

Saben nominasi sampeyan bakal diwenehi tandha siji utawa luwih status ing ngisor iki: Ing Antrian – Nominasi kasebut antri kanggo ditinjau dening komunitas Wayfarer. … Ora Disetujui – Nuwun sewu, komunitas wis nolak nominasi sampeyan. Deleng kritéria sing ditampa lan coba maneh.

Apa kuburan bisa dadi Pokestop?

Umume ana ing papan budaya sing penting, kayata patung, bangunan umum, lan lokasi umum liyane. Wiwit kuburan pas menyang kategori, akeh padha sayangé diatur minangka Pokestops. … Senajan kurang kamungkinan yen gym bakal digawe ing kuburan, sampeyan bisa.

Apa restoran bisa dadi Pokestop?

The restoran luckier wis dadi lokasi penting ing game kasebut, dikenal minangka Pokéstops kanggo para pemain kanggo ngisi ulang, lan gim kanggo nglatih Pokémon, sing narik luwih akeh pemain. Nanging, investasi cilik uga bisa dadi adoh.

Kaya kiriman iki? Mangga bareng karo kanca-kanca: