Дали Покемон е достапен на компјутер? Меѓутоа, за да ги смириме нашите запуштени духови, ние всушност го правиме тоа
Што можете да направите со ѕвездената прашина во штитот од Покемон? Ефект. Ѕвездениот прав не служи практично
Покемон смарагд верзија Колку рано можете да тргувате со покемон во Емералд? Играчот може
Список на рангови (Ranked Ladder) Дали можете да играте Pokemon unite мултиплеер? Pokemon Unite, на
Како го добивате магливото време во штитот од Покемон? За промена на времето
Каде е мува смарагд? Го добивате на рутата 119 откако ќе го победите Брендан/Мај.
Кој е најбрзиот начин да добиете фрагменти во Pokemon Black 2? Има
Што има во мистериозното јајце во Pokemon Gold? Мистериозното јајце што професорот
Можете ли да разменувате Покемон помеѓу сино и сребрено? Не можете да тргувате со ништо од
Како успешно да номинирате Pokestop? Поднесување на номинација за PokéStop Започнување на номинацијата.