Кој е вториот најпопуларен спорт во светот? Најпопуларните спортови
ИМЕ ГП +/- Кевин Дурант 849 3678 Клеј Томпсон 615 3676 Дрејмонд Грин 533
Серија на титули од Купот на Стенли Последователно Купот на Стенли го освои Монтреал Канадиенс 5 сезони 1955–56
Од февруари 2021 година, најголемиот HDD -часовник што ќе го најдете на пазарот денес
Од август 2020 година, најголемиот хард диск е 20 ТБ (додека SSD -уредите можат
Според Mass Bay Guides, најтешката плава фатена на рекорд тежела 1,496 килограми.
Во 2018 година, актерската екипа на Злобната туна седна да разговара за нивните најголеми улов на туна
Најголемата туна што некогаш била снимена била Атлантската плава, забележана во Нова Шкотска
Институција Вкупно потекло, 2019 Вкупен конвенционален обем на заем, 2019 Забрзајте заеми 541,000 $ 145,878,710,000 Јунајтед
Кои се најдобрите хипотекарни заемодавачи? Бирото за финансиска заштита на потрошувачите го објави своето годишно издание