Преглед на класа Должина: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 ft) (должина на перница)
Највисоката брзина постигната од разорувачот беше 45.25 јазли (83.42 км/ч или 52
Која беше најдобрата војска во историјата? Еве некои од најмоќните
Најдлабокиот дел на езерото се наоѓа северно од браната Буфорд на 160 метри
Кој е најмоќниот воен брод во светот? Најновиот воен брод на американската морнарица,
Постот вели дека мечката што била застрелана е „најголемата гризли мечка досега
Таа и нејзиниот сестрински брод, Мусаши, беа најтешките и најмоќно вооружените борбени бродови
Кој е најпрофитабилниот бизнис во Нигерија? Еве ги најпрофитабилните бизниси
Со површината на државата Вашингтон и другите неодамнешни дополнувања на неговото портфолио, О'Киф пресмета,
Тутунот, сојата, пченката за жито и пченицата се водечките полски култури во Кентаки. Јачмен, сено