Прашање: Како да разменувам Покемон од сино во сребрено?

Можете ли да разменувате Покемон помеѓу сино и сребрено?

Не можете да тргувате со ништо на новиот златен/сребрен покемон се враќа на Покемон црвено/сино и жолто.

Со кои игри може да тргува Pokémon Silver?

Водич за злато и сребро: Занаети во играта

  • Оникс - Виолетовиот град. Играчите ќе ја сретнат својата прва можност да тргуваат во куќа лоцирана во Виолет Сити. …
  • Мачоп-Голденрод Сити. …
  • Волторб - Оливин Сити. …
  • Ридон - градот Блекторн. …
  • Рапидаш-Пјутер Сити. …
  • Аеродактил - Пат 14.

Кога можете да тргувате со Pokémon Blue?

Пред да можете да тргувате од Pokémon Red до Pokémon Blue, во двете игри вие треба да го земете Pokédex од професорот Оук во Палет Таун.

Можете ли да разменувате Покемон од жолта во сребрена?

Пред да можете да тргувате од Pokémon Yellow во Pokémon Silver, треба да ги исполните следниве барања во играта: … Во Pokémon Silver, треба да посетете го Покемон центарот во Екрутик Сити и разговарајте со Бил, потоа почекајте еден ден да се заврши Временската капсула.

Можете ли да разменувате Покемон од сина во жолта?

Другата лоша вест? Не можете да замените ниту еден од Покемонот што ќе го уловите во овие со понови игри; тргувањето функционира само помеѓу изданието на виртуелната конзола на црвено, сино и жолто.

Видете исто така  Како да започнете PvP во Pokemon go?

Можеш ли да користиш Покемон банка за да тргуваш со себе?

Не. Тоа е Покемон кој бара врска или GTS или чудесна трговија за да се развива. Ако имате друга копија од играта и друга DS, можете да ја замените назад за себе.

Можете ли да тргувате од жолто во црвено?

Трговијата не е возможна од Pokémon Yellow на Pokémon FireRedИзвинете, но не е можно да се тргува од Pokémon Yellow на Pokémon FireRed. Тоа е затоа што Game Boy верзиите на Pokémon Red, Blue, Yellow, Gold и Silver можат да тргуваат само меѓу себе, а не и со подоцнежните игри.

Можете ли да разменувате Покемон од злато во сребро?

Пред да можете да тргувате од Покемон злато на Покемон Сребрена, во двете игри треба да дадете мистериозното јајце на професорот Елм.

Дали занаетите во играта можат да бидат сјајни?

Не, воигри занаети се претходно поставени и секогаш ќе биде истиот точен Покемон со кој ви се тргува. Полот, природата, карактеристиката итн. се сите претходно поставени, и затоа, заклучувам дека тие Покемони не можат да бидат сјајни. Што се однесува до тоа дали се или не женски, некои од нив ќе бидат, ако веќе требаше да бидат женски.

Какви потези учи Drowzee во Pokemon Silver?

Научените движења по ниво нагоре

Лв. Се движат тип
10 Оневозможи нормално
18 Конфузија Психичките
25 Задник нормално
31 отровен гас Отров
Ви се допаѓа овој пост? Ве молиме споделете со вашите пријатели: