Како да ја добиете мувата HM во Pokemon Ruby?

Каде е мува смарагд?

Го добивате на Рута 119 откако ќе го победите Брендан/Мај. Ви треба значката со пердуви за да ја користите надвор од битката.

Како да го добиете мистичниот билет во Pokemon Ruby?

За да стигнете таму, потребен ви е билет Mystic, добиен од специјален настан на Nintendo. Со фаќање и тргување со него, Ho-oh и Lugia стануваат достапни на Ruby и Sapphire.

Што е невидливото нешто во Емералд?

тоа е див Кеклеон. Ретко е во дивината, затоа обидете се да го уловите! Откако ќе го фатите или поразите Кеклеон, Стивен ви го дава Devon Scope, овозможувајќи ви да направите други невидливи Кеклеон да се појават.

Што е билет за Аурора?

Настани за билети на Аурора

Билетот Аурора се доделуваше на различни настани за да се даде пристап до островот раѓање во FireRed, LeafGreen и Emerald. Во третата генерација, ова беше единствениот начин да се добие пристап до Deoxys. Се даваше во различни региони.

Која е шифрата за билетот на ЕОН?

Новиот сериски код на Pokemon Omega Ruby/Alpha Sapphire Eon Ticket сега е во живо. Со користење на кодот „2015 LATIOSLATIAS“, играчите можат да добијат билет.

Зошто Rayquaza одлета?

Во главната потрага, ќе се сретнете со Rayquaza првиот пат кога ќе отидете на Sky Pillar. Веднаш ќе одлета, но ќе го видите повторно подоцна кога ќе се бори со Киогре и Граудон. Во оваа неопходна скратена сцена (отклучена со летање до Соотополис по будењето на Рајкваза), Се појавува Rayquaza и ја раскинува тепачката, потоа одлетува.

Видете исто така  Како можам да добијам брзина во Pokemon Emerald?

Како да го добиете Rayquaza?

Можете да го најдете Rayquaza во Небесниот столб, во горниот дел од рутата 131. Ќе мора да одите таму кога ќе ја следите главната потрага кога ќе треба да ја „разбудите“ по почетокот на борбата меѓу Кјогре и Граудон.

Што да направите откако ќе ја победите Elite Four во Руби?

за пристап борбената кула, мора да ја победите елитната четворка. качете се на ss tidal и возете до борбената кула, после тоа, сега можете да летате до борбената кула.

Ви се допаѓа овој пост? Ве молиме споделете со вашите пријатели: