Кои денови се магливи во штитот од Покемон?

Како го добивате магливото време во штитот од Покемон?

За да го промените времето и да го добиете ефектот на магла во Wild Areas во Pokemon Sword & Shield, прво треба да ја победите играта. Некои луѓе велат дека можете да го заобиколите ова со поставување на вашето време на 6 часот наутро, тврдејќи дека тоа предизвикува појава на магла на места како што се тркалачките полиња.

Кој ден е облачно во мечот Покемон?

Одг меч и штит

Време датум
Изгревање март 1st
Песочна бура Април 1st
Отстрани Мај 1st
Магла Јуни 1st

Која е скриената способност на Drakloak?

Проколнато тело (скриена способност) Локален №

Како времето го предвидува штитот на Покемон?

Времето во дивата област се менува секој ден точно на полноќ на вашиот Nintendo Switch часовникот, за да можете само да го менувате денот во поставките на Switch додека не го добиете посакуваното време. За да го направите ова, отворете ги системските поставки, скролувајте надолу до јазичето Систем и изберете Датум и време.

Видете исто така  Што е Pokemon Mega Emerald X и Y?
Ви се допаѓа овој пост? Ве молиме споделете со вашите пријатели: