Најдобар одговор: Каков Покемон има во јајцето во злато?

Што има во мистериозното јајце во Pokemon Gold?

Мистериозното јајце што професорот Елм му го дава на играчот во „Pokémon HeartGold“ се изведува откако играчот ќе оди помеѓу 2805 и 3059 чекори додека го држи јајцето. Тоа се отвора во ниво 1 Тогепи.

Кој Покемон ќе биде во јајцето?

Во случајот со Ditto, јајцето на Покемон секогаш ќе биде не-дитото Покемон – па ако го одгледувате Дито со мажјак Шаризард, јајцето би било шармандер.

Што излегува од 12 илјади јајца?

Некои од суштествата на Покемон што можат да се изведат со јајца од 12K вклучуваат Larvitar, Scraggy, Trubbish и Vullaby.

Кое беше првото ограничено јајце во Adopt Me?

Првото јајце на играта е синото јајце, и беше воведен во играта минатото лето. Иако е првото јајце на играта, може да се добие само преку тргување. За време на неговото време во играта, тој беше продаден на 100 долари и го вклучуваше невообичаената класа Blue Dog.

Дали јајцето Тогепи може да биде сјајно?

Овој специјален настан во играта им овозможува на играчите да најдат специјални јајца од 2 километри на PokéStops. … Дополнително, Shiny Magby е додаден во неизмерно популарната мобилна игра како дел од најновата Eggstravaganza. Сјајниот Wynaut, исто така, сега излегува од јајца. Се појавува и сјајна Тогепи.

Видете исто така  Можете ли да преземете Play Pokemon?

Може ли истото да се размножува со легендарите?

Истото е многу посебен Покемон. Може да се размножува со повеќето Покемони, без оглед на полот (или недостатокот од него), а произведеното јајце секогаш ќе му припаѓа на неговиот партнер. Исто така е единствениот Покемон што може да се размножува со легендарниот Покемон или неговото потомство, како и единствениот кој воопшто може да се размножува со покемони без род.

Може ли Покемон да се размножува со луѓе?

Еден од митовите што тој ги раскажува објаснува дека некогаш луѓето и Покемон се измешале, бидејќи сите биле направени од ист дух. Покемоните можат да се вкрстуваат едни со други и покрај огромните анатомски разлики затоа што имаат ист дух, или суштина.

Кое е најреткото јајце во Pokémon go?

Ниво 1 реткост:

  • Ларвитар (генерација 2)
  • Absol (генерација 3)
  • Scraggy (генерација 5)
  • Заложник (генерација 5)
  • Vullaby (генерација 5)
Ви се допаѓа овој пост? Ве молиме споделете со вашите пријатели: