A është Pokémon i disponueshëm në PC? Për të qetësuar shpirtrat tanë të mërzitur, megjithatë, ne e bëjmë në të vërtetë
Çfarë mund të bëni me pluhurin yjor në mburojën Pokemon? Efekti. Stardust nuk shërben praktikisht
Versioni i Pokémon Emerald Sa herët mund të tregtoni pokemon në Emerald? Lojtari mund
Lista e Ranks (Ranked Ladder) A mund të luani Pokemon unite multiplayer? Pokemon Unite,
Si e arrini motin me mjegull në mburojën Pokemon? Për të ndryshuar motin
Ku është miza smeraldi? Ju e merrni atë në Route 119 pasi të keni mundur Brendan/Maj.
Cila është mënyra më e shpejtë për të marrë copëza në Pokemon Black 2? Ka një
Çfarë është në vezën misterioze në Pokemon Gold? Veza misterioze që profesor
A mund ta shkëmbeni Pokemonin mes ngjyrës blu dhe argjendit? Ju nuk mund të tregtoni asnjë prej tyre
Si e emëroni me sukses një Pokestop? Dorëzimi i një nominimi PokéStop Fillimi i nominimit.