Zvicra është vendi më i shtrenjtë në botë për të jetuar në një milje. E
Cili vend ka koston më të ulët të jetesës në botë? 1. Windhoek, Namibia
Cyrihu, Parisi dhe Hong Kongu u lidhën për qytetin më të shtrenjtë, sipas
Për të katërtin vit radhazi, Zvicra konsiderohet nr. 1 më e mira
Ata preferojnë ujin e cekët bregdetar, që do të thotë se shpesh mund të vijnë në kontakt me të
Bardha e madhe është peshkaqeni më i rrezikshëm me 314 sulme të paprovokuara të regjistruara
Në robëri, tigri më i madh i regjistruar ishte një mashkull siberian i quajtur Jaipur, në pronësi
Rendit Casino Përqindja e Pagesave # 1 Red Dog Casino 98.56% # 2 Slots.lv Kazino
Dy lloje të zakonshme të buburrecave në zonën tonë përfshijnë kacabu amerikan dhe
Buburrecat gjermane janë buburrecat e makthit. Ata janë më shkatërruesit për