Cili është qyteti më i rrezikshëm në Amerikë 2019?

Në vitin 2019, rreth 1965.33 krime të dhunshme për 100,000 banorë u raportuan në Detroit, Michigan. Kjo e bëri Detroit qytetin më të rrezikshëm në Shtetet e Bashkuara.

Cili është qyteti numër 1 më i rrezikshëm në SHBA?

1. Detroit, Michigan. Detroit kaloi St. Louis si qyteti i ri më i rrezikshëm i kombit.

Cili qytet amerikan ka më shumë vrasje në vitin 2019?

Në vitin 2019, Baltimore në Maryland regjistroi shkallën më të lartë të vrasjeve në qytetet amerikane me një popullsi mbi 250,000, në 58.27 vrasje për 100,000 banorë.

Cili qytet ka përqindjen më të lartë të krimit 2020?

Shkalla e krimit në metrosë më të rrezikshëm

Gradë 2020 Zona e metrosë Krimi pronësor për 1,000
Mesatarja kombëtare 22.0
1 Anchorage, AK 50.2
2 Albuquerque, NM 45.3
3 Memphis, TN 42.7

Cili është shteti më i rrezikshëm në SHBA 2019?

Në vitin 2019, shteti me shkallën më të lartë të krimit në Shtetet e Bashkuara për 100,000 banorë ishte New Mexico. Atë vit, shkalla e krimit ishte 3,944.96 krime për 100,000 njerëz. Në krahasim, Maine kishte shkallën më të ulët të krimit me 1,360.72 krime për 100,000 njerëz.

Shih edhe  Cili vend ka vendin më të pasur në Amerikën e Veriut?

Cili qytet ka më shumë vrasje në vitin 2020?

Këtu janë qytetet amerikane me numrin më të madh të vrasjeve në vitin 2020:

 • Uashington
 • New Orleans. …
 • Jacksonville. …
 • San Antonio. Kishte gjithsej 83 vrasje në San Antonio në vitin 2020 deri më 31 korrik. …
 • Atlanta. Kishte gjithsej 96 vrasje në Atlanta në vitin 2020 deri më 5 shtator. …

15 септември. 2020 г.

Cili është qyteti më i sigurt në Amerikë?

2021 100 Qytetet më të sigurta në SHBA

 • Franklin, MA. Popullsia: 34,087. …
 • Long Beach, NY. Popullsia: 33,454. …
 • Milton, MA. Popullsia: 27,593. …
 • Zionsville, IN. Popullsia: 28,357. …
 • Lexington, MA. Popullsia: 33,132. …
 • Shrewsbury, MA. Popullsia: 38,526. …
 • Bergenfield, NJ. Popullsia: 27,327. …
 • Muskego, WI. Popullsia: 25,127.

2 janar 2021 g

Cili qytet në Amerikë ka më shumë vrasje?

Provoni bazën tonë të të dhënave në internet me gati 10,000 statistika të krimit të qyteteve amerikane.

 • New Orleans, Luiziana. …
 • Detroit, Michigan. …
 • Flint, Miçigan. …
 • Baltimore, Maryland. Vrasje për 10 mijë persona: 5.14. …
 • St. Louis, Misuri. …
 • Gary, Indiana. Vrasje për 10 mijë njerëz: 6.01. …
 • Chester, Pensilvani. Vrasje për 10 mijë njerëz: 6.74. …
 • East St. Louis, Illinois.

29 dhjetor 2020 г.

Cili shtet ka shkallën më të lartë të krimit 2020?

Shtetet me normat më të larta të krimit

 • Luiziana (12.4 për 100,000 njerëz)
 • Misuri (9.8 për 100,000 njerëz)
 • Nevada (9.1 për 100,000 njerëz)
 • Maryland (9 për 100,000 njerëz)
 • Arkansas (8.6 për 100,000 njerëz)
 • Alaska (8.4 për 100,000 njerëz)
 • Alabama (8.3 për 100,000 njerëz)
 • Misisipi (8.2 për 100,000 njerëz)

Cili qytet ka përqindjen më të ulët të krimit?

Lewisboro, Nju Jork. Në vitin 2018, ky qytet me 13,000 banorë u rendit si qyteti numër një më i sigurt në Amerikë për të tretin vit radhazi! E vendosur në Qarkun Westchester (një udhëtim i shpejtë në New York City), Lewisboro mburret me një normë krimi praktikisht zero, pa sulme të dhunshme ose vjedhje.

Shih edhe  Cili telefon Android ka ekranin më të madh?

A është i sigurt New Haven?

New Haven është përgjithësisht një vend shumë i sigurt për të jetuar dhe për të ecur përreth. Statistikisht, mundësia që të jeni viktimë e krimit është shumë e vogël. Sigurisht që nuk do të pajtohesha me këshillën se ju duhet të qëndroni vetëm në zonat "e pasura". New Haven është përgjithësisht një vend shumë i sigurt për të jetuar dhe për të ecur përreth.

Cili është qyteti më i sigurt në botë?

10 qytetet më të sigurta në botë

 • Tokio. Pikët e Anketës: 53.8. GeoSafeScore: 69 (nota të larta për sigurinë LGBTQ+ dhe sigurinë fizike)…
 • Londër. Pikët e Anketës: 62.6. …
 • Dubai. Pika e Anketës: 50.3. …
 • Madridi. Pikët e Anketës: 53.3. …
 • Berlini. Pikët e Anketës: 55.4. …
 • Honolulu. Pikët e Anketës: 64.2. …
 • Seul. Pikët e Anketës: 47.3. …
 • Paris. Pikët e Anketës: 57.4.

9 nëntor. 2020 г.

Cili shtet është më i qetë në Amerikë?

Rhode Island renditet si shteti më paqësor në Amerikë. Ajo ka shkallën e dytë më të ulët të vrasjeve (pas Dakotës së Jugut) me 1.5 incidente për 100,000 banorë dhe shkallën më të ulët të vdekjeve nga armët e zjarrit në vend.

Cili shtet amerikan është më i sigurti?

Gjetjet kryesore

Renditja e përgjithshme (1 = më e sigurta) shtet Vota Totale
1 Maine 66.02
2 Vermont 65.48
3 Minesota 62.42
4 Utah 61.71

Cili është gjendja më e pasigurt?

Misisipi

Rezultati i përgjithshëm i Mississippi është 32.00, duke e bërë atë shtetin më të rrezikshëm në Shtetet e Bashkuara. Misisipi renditet i 50 -ti nga 50 për Sigurinë Rrugore dhe Përgatitjen Emergjente dhe 48 -ën për Sigurinë Financiare dhe Sigurinë në Punë. Misisipi ka vdekjet e dyta më të larta për 100 milionë kilometra të kaluara.

Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: