I emëruar pas Presidentit Harding, pema President është një nga sekuionet gjigante këtu.
Femuri, ose kocka e kofshës, është kocka më e gjatë, më e rëndë dhe më e fortë në
Kocka e femurit është kocka më e gjatë dhe më e fortë në trup. E vendosur në
(PhysOrg.com) - Aktualisht, diamanti konsiderohet të jetë materiali më i vështirë i njohur në
Sepse dhëmbët e tyre janë bërë nga pjesa më e vështirë e trupit të tyre! Dhe thjesht
(PhysOrg.com) - Aktualisht, diamanti konsiderohet të jetë materiali më i vështirë i njohur në
12 dhëmbët tuaj janë dhëmbët tuaj më të mëdhenj dhe më të fortë. Ju keni gjashtë në
Smalti me shkëlqim, i bardhë që mbulon dhëmbët tuaj është edhe më i fortë se kocka. Kjo
Gjuha është një pjesë thelbësore, shpesh lozonjare e anatomisë njerëzore. Shumë prej nesh
Me qafën e gjatë dhe pendën kafe, struci është më i larti dhe më i rëndë