Versioni i Pokémon Emerald Sa herët mund të tregtoni pokemon në Emerald? Lojtari mund
Çfarë mund të bëni me pluhurin yjor në mburojën Pokemon? Efekti. Stardust nuk shërben praktikisht
A është Pokémon i disponueshëm në PC? Për të qetësuar shpirtrat tanë të mërzitur, megjithatë, ne e bëjmë në të vërtetë
A mund ta shkëmbeni Pokemonin mes ngjyrës blu dhe argjendit? Ju nuk mund të tregtoni asnjë prej tyre
Çfarë është në vezën misterioze në Pokemon Gold? Veza misterioze që profesor
Cila është mënyra më e shpejtë për të marrë copëza në Pokemon Black 2? Ka një
Ku është miza smeraldi? Ju e merrni atë në Route 119 pasi të keni mundur Brendan/Maj.
Si e arrini motin me mjegull në mburojën Pokemon? Për të ndryshuar motin
Lista e Ranks (Ranked Ladder) A mund të luani Pokemon unite multiplayer? Pokemon Unite,
Si e ndaloni Pokémon Snap? Ky grup i fundit i kontrolleve të New Pokémon Snap