Çfarë bëjnë kockat e rralla në mburojën Pokemon?

Çfarë mund të bëni me pluhurin yjor në mburojën Pokemon?

Efekti. Pluhuri yjor nuk shërben për qëllime praktike përveç se të shitet.

A është Pyukumuku një Pokemon i rrallë?

Pyukumuku është Pokemon-i më i rrallë në këtë janë me një shans 2 për qind për t'u parë në një stuhi dhe një mundësi 1 për qind për ta gjetur atë gjatë peshkimit.

Cili artikull shitet më shumë në Pokemon Sword?

Cilat janë artikujt që shiten më së shumti?

  • Slowpoke tail shitet 4,900.
  • Star Piece, shitet për 4,900.
  • Big Nugget, shitet 10,000.
  • Perla e madhe, shitet 7,500. Këto janë të gjitha për gjeneratën aktuale (Dielli/Hëna) që do të thotë se ndoshta janë shitur për një çmim më të ulët në lojëra të tjera.

A është lucario pseudo legjendar?

Metagross është i vetmi pseudo-Legjendar i tipit Steel/Psychic. Lucario dhe Zoroark gabohen si pseudo-Legjendarë për shkak të mënyrës në të cilën ato do të merren. Lucario mund të merret vetëm në Diamond and Pearl në Iron Island kur Riley i jep lojtarit një vezë Riolu.

Shih edhe  A mund të grumbulloni aftësi në Pokémon TCG?
Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: