Çfarë e bën një nominim të mirë Pokestop?

Si e emëroni me sukses një Pokestop?

Dorëzimi i një nominimi PokéStop

  1. Fillimi i nominimit. …
  2. Vendosni vendndodhjen në hartë. …
  3. Bëni një foto të objektit. …
  4. Bëni një foto tjetër për kontekstin e zonës përreth. …
  5. Shto një titull dhe përshkrim. …
  6. Parashikoni dhe Paraqisni. …
  7. Tregoni pse emërimi juaj është i rëndësishëm. …
  8. Rishikimi nga Komuniteti.

A mund ta emëroni shtëpinë tuaj si Pokestop?

Fatkeqësisht, nominimet për PokéStops nuk mund të pranohen për asnjë rezidencë private, kështu që nuk është e mundur të keni një PokéStop në shtëpinë tuaj. Shembuj të vendndodhjeve që kualifikohen për nominimet e PokéStop përfshijnë vendet historike, ndërtesat e famshme, parqet publike, shenjat e shtigjeve, shkollat, kishat dhe stacionet e tranzitit.

Sa kohë zgjat një nominim Pokestop?

8. Rishikimi nga Komuniteti. Kur të keni përfunduar nominimin tuaj, do të merrni një email konfirmimi dhe ai do të dërgohet për shqyrtim nga komuniteti ynë i rishikuesve të nominimeve. Ne përpiqemi të përpunojmë emërimin tuaj sa më shpejt të jetë e mundur, por, në varësi të nivelit të rishikimit të nevojshëm, atë mund të zgjasë disa javë ose muaj.

A mund të jetë një shkollë një Pokestop?

Shumë prej tyre janë tashmë pranë shkollave. Ju mund të përfitoni nga një Pokestop ose palestër që mund të jetë pranë shkollës suaj duke promovuar praninë e saj. … Edhe më mirë, mund ta bëni shkollën tuaj një Pokestop ose palestër në lojë.

Shih edhe  Cilat janë dobësitë e Pokemonit të llojit zjarri?

Si ta ktheni një Pokestop në një palestër 2020?

Për ta kthyer një Pokestop në një palestër, ju duhet dorëzoni gjëra të tjera në të njëjtën qelizë L14 S2. Wayspotet e reja të 2-të, 6-të dhe 20-të do të krijojnë një palestër. Ose një Pokestop ekzistues do të shndërrohet në një palestër, ose Wayspot-i i ri do të bëhet Gym.

A mund të marr Pokeballs pa shkuar në një Pokestop?

"Sigurisht, ne nuk mund të ecim për të kapur pokemon, kështu që joshja e tyre tek ne është shumë e dobishme," postoi një përdorues i Reddit në nënreddit Pokémon Go. “Por për ata prej nesh që nuk jetojnë askund afër një pokestop, ne nuk mund të rrotullohemi për më shumë topa. … … Vezët, topat, Pokemon, sendet, të gjitha fitohen duke ecur.

Çfarë duhet të bëni nëse nuk ka PokeStops pranë jush?

Pasi të jeni në faqen e kërkesës, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni adresën tuaj të emailit, të shkruani kërkesën tuaj dhe më pas të zgjidhni "Jo PokeStops ose Gyms Near Me” në menunë rënëse “Arsyeja”. Ju gjithashtu duhet t'i jepni vendndodhjen tuaj Niantic nëse dëshironi që ai të shtojë një Pokestop ose Gym pranë jush.

A mund të kërkoni një Pokestop pa qenë niveli 40?

Programi tani është i hapur në mbarë botën, por për t'u kualifikuar, duhet të jeni a Niveli maksimal 40 Lojtarët e Pokémon GO madje mund të hyjnë në derë.

A mund të bëhet një Pokestop një palestër?

Në të kaluarën, kriteri që një pokestop të bëhej palestër ishte ose të ishte pokestop-i më i vjetër ose të jetë pokestop më popullor. … Vendkalimi “Monumento da Divina Misericórdia”, i cili ndodhet në koordinatat <-19.519409, -42.61982>, u bë palestër, kur kishte kandidatë edhe më të mirë në qelinë S14.

Shih edhe  A mund të dalloni nëse një Pokemon fillestar është me shkëlqim përpara se ta zgjidhni atë Oras?

Pse është ende në radhë nominimi im për Pokestop?

Secili prej nominimeve tuaja do të etiketohet me një ose më shumë nga statuset e mëposhtme: Në radhë - Nominimi është në radhë për shqyrtim nga komuniteti Wayfarer. … Nuk u miratua – Na vjen keq, komuniteti e ka refuzuar nominimin tuaj. Rishiko kriteret tona të pranimit dhe provo sërish.

A mund të jetë një varrezë një Pokestop?

Ato janë të vendosura kryesisht në pika të rëndësishme kulturore, si statuja, ndërtesa publike dhe vende të tjera publike. Meqenëse varrezat përshtaten në këtë kategori, shumë u krijuan për fat të keq si Pokestops. … Ndërsa ka më pak gjasa që një palestër të krijohet në një varrezë, është e mundur.

A mund të jetë një restorant Pokestop?

La restorante më me fat janë tashmë vendndodhje kyçe në lojë, të njohura si Pokéstops për lojtarët për t'u rimbushur, dhe palestra për të trajnuar Pokemon e tyre, të cilat tërheqin më shumë lojtarë. Megjithatë, një investim i vogël gjithashtu mund të shkojë shumë.

Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: