Pyetje: Si mund ta shkëmbej Pokemon nga blu në argjend?

A mund ta shkëmbeni Pokemonin mes ngjyrës blu dhe argjendit?

Nuk mund të tregtoni asnjë i Pokemonit të ri Ari/Argjendi kthehet në Pokémon Kuq/Blu dhe Verdhë.

Me cilat lojëra mund të tregtohet Pokémon Silver?

Udhëzues ari dhe argjendi: Tregtime në lojë

  • Onix - Qyteti i Vjollcës. Lojtarët do të kenë mundësinë e tyre të parë për të tregtuar në një shtëpi të vendosur në Violet City. …
  • Machop-Goldenrod City. …
  • Voltorb-Olivine City. …
  • Rhydon-Blackthorn City. …
  • Rapidash-Pewter City. …
  • Aerodaktil-Rruga 14.

Kur mund të tregtoni Pokémon Blue?

Përpara se të mund të tregtoni nga Pokémon Red në Pokémon Blue, në të dyja lojërat ju duhet të merrni Pokédex nga Profesor Oak në Pallet Town.

A mund të shkëmbeni Pokemon nga e verdha në argjend?

Përpara se të mund të tregtoni nga Pokémon Yellow në Pokémon Silver, duhet të plotësoni kërkesat e mëposhtme në lojë: … Në Pokémon Silver, ju duhet të vizitoni Qendrën Pokemon në Ecruteak City dhe bisedoni me Bill, më pas prisni një ditë që Kapsula e kohës të përfundojë.

A mund të shkëmbeni Pokemon nga blu në të verdhë?

Lajmi tjetër i keq? Ju nuk mund të shkëmbeni asnjë nga Pokemonët që kapni në këto lojëra më të reja; tregtimi funksionon vetëm ndërmjet lëshimit të Konsolës Virtuale të Red, Blu dhe Yellow.

Shih edhe  Cilat sulme Pokemon shkojnë gjithmonë të parat?

A mund të përdorni bankën Pokemon për të tregtuar me veten tuaj?

Jo. Është një Pokemon që kërkon një lidhje ose GTS ose tregti të mrekullueshme për të evoluar. Nëse keni një kopje tjetër të lojës dhe një tjetër DS, mund ta këmbeni me vete.

A mund të tregtoni nga e verdha në të kuqe?

Tregtia nuk është e mundur nga Pokémon Yellow te Pokémon FireRedNa vjen keq, por nuk është e mundur të tregtohet nga Pokémon Yellow në Pokémon FireRed. Kjo për shkak se versionet Game Boy të Pokémon Red, Blu, Yellow, Gold dhe Silver mund të tregtojnë vetëm me njëri-tjetrin, dhe jo me lojërat e mëvonshme.

A mund të shkëmbeni Pokemon nga ari në argjend?

Përpara se të mund të tregtoni nga Pokémon Gold në Pokémon Silver, në të dyja lojërat duhet të jepni Veza e Misterit për Profesor Elm.

A mund të jenë të shkëlqyera tregtitë në lojë?

Jo, nëtregtitë e lojës janë të paracaktuara dhe do të jetë gjithmonë i njëjti pokemon i saktë i tregtuar për ju. Gjinia, natyra, karakteristikat etj janë të gjitha të paracaktuara, dhe kështu, unë nxjerr përfundimin se ato Pokemon nuk mund të jenë me shkëlqim. Sa i përket faktit nëse janë apo jo femra, disa prej tyre do të jenë, nëse do të ishte menduar tashmë të ishin femra.

Çfarë lëvizjesh mëson Drowzee në Pokemon Silver?

Lëvizjet e mësuara sipas nivelit lart

Lv Veprim Tipi
10 Disable normal
18 Ngatërrim Psikik
25 Kokosh normal
31 gaz helmues helm
Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: