Cilat ditë janë me mjegull në mburojën Pokemon?

Si e arrini motin me mjegull në mburojën Pokemon?

Për të ndryshuar motin dhe për të marrë efektin e mjegullës në zonat e egra në Pokemon Sword & Shield, së pari duhet ta mposhtni lojën. Disa njerëz kanë thënë se mund ta anashkaloni këtë duke vendosur kohën tuaj në 6 të mëngjesit, duke pretenduar se kjo shkakton shfaqjen e mjegullës në vende si Rolling Fields.

Çfarë dite është me re në shpatën Pokemon?

Pokemon Sword dhe Mburoja

mot data
I vrenjtur March 1st
stuhi rëre Prill 1st
Qartë Maj 1st
mjegull Qershor 1st

Cila është aftësia e fshehur e Drakloak?

Trupi i mallkuar (aftësia e fshehur) Lokal №

Si e parashikon moti mburojën e Pokemonit?

Moti në Zonën e Egër ndryshon çdo ditë pikërisht në mesnatë në Nintendo Switch-in tuaj orën, kështu që thjesht mund të ndryshoni ditën në cilësimet e "Switch" derisa të arrini motin që dëshironi. Për ta bërë këtë, hapni cilësimet e sistemit tuaj, lëvizni poshtë në skedën "Sistemi" dhe zgjidhni Data dhe Ora.

Shih edhe  A mund ta evoluoni Pokemon evolucionin e tregtisë në shtëpi?
Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: