Pyetja juaj: Si të merrni një copëz blu në Pokemon Black 2?

Cila është mënyra më e shpejtë për të marrë copëza në Pokemon Black 2?

Ekziston një mision argëtues nga i cili mund të merrni shpellë kartoni. Heq të katër copat e ngjyrave dhe disa gurë evo (zjarr/ujë/muzg nëse jeni me ngjyrë të zezë 2, gjethe/shkëlqim/bubullimë nëse jeni në të bardhë 2). Ka edhe një tjetër që zhbllokoni pasi mundni kampionin që është thjesht copëza.

Ku janë copat blu në bw2?

Ato janë të fshehura në të gjithë Unova, përdorni makinën tuaj Dowsing për t'i gjetur ato. Ato gjithashtu mund të gjenden brenda reve të pluhurit brenda shpellave. Ato jepen si çmim ngushëllues në Turneun Botëror të Pokemonit për humbjen.

Si i merrni copat blu në padrejtësi?

Tharkat blu janë një lloj copëza që përdoret për të bashkuar dhe zhvilluar pajisje. Ato mund të merren nga pajisje thyese, e cila në përgjithësi jep një sasi dhe lloj fikse të copëzave, dhe mundësisht copëza bonus. Ato gjithashtu mund të merren rastësisht si shpërblim nga rrota e çmimit përpara çdo ndeshje në Survivor, e cila mund të japë 3 copëza blu.

Si i kapni copat nën tokë?

Përgjigjet

  1. Fuego Ironworks – Shkëmbeni pjesët e yjeve për 1 nga çdo Shard me njeriun pranë furrës së shkrirjes. Informacioni i përdoruesit: Kraleck. …
  2. Nëntokë dhe moçal i madh që të jep një në ditë. Informacioni i përdoruesit: zeldamaster96. …
  3. Ndonjëherë në nëntokë. …
  4. Nuk ka asnjë mënyrë të lehtë. …
  5. Ju mund të gjeni një copëz çdo ditë nga Këneta e Madhe në Pastoria City.
Shih edhe  Si ta shëroj Pokemonin tim?

Ku janë copat e kuqe në Black 2?

Informacioni i përdoruesit: LexifoxMisioni Funfest "Find the X Ores", i humbur në Turneun Botëror Pokemon, dhe duke folur me një NPC në Nimbasa City (Pokemon Center IIRC) do t'ju marrë një ngarkesë Red Shards një herë.

Ku mund të gjej copa të verdha?

The Yellow Portal Stone Shard është një artikull i zakonshëm zakonisht hidhet nga armiqtë në rangun e nivelit të ulët deri në mes. Gjithashtu mund të gjendet më rrallë gjatë nxjerrjes së xeheve pas shefit të parë.

Çfarë bën një copë blu?

Efekti. Në Hoenn, shkëmbeni një me Treasure Hunter në Route 124 për një gur uji. Në Pokémon Diamond and Pearl, shkëmbeni dhjetë me koleksionistin e copëzave në Route 212 për TM18 (Rain Dance). Në Pokémon Platinum, shkëmbeni 2, 4, 6 ose 8 me Move Tutors për të mësuar lëvizjet Pokemon.

Si mund të marr më shumë copa blu?

Ekziston një mënyrë për t'i marrë ato shpejt:

  1. Shko blej disa Repels në një Poke Mart.
  2. Shkoni në Passage Relic, nëpërmjet Castelia Sewers ose PWT.
  3. Vraponi përreth derisa të shihni retë pluhuri.
  4. Ekziston një shans i madh që të gjeni Blue Shards.

Si i merrni copat e kuqe në padrejtësi?

Tharkat e kuqe janë një lloj copash që përdoren për të bashkuar dhe zhvilluar pajisje. Ato mund të merren nga pajisje thyese, e cila në përgjithësi jep një sasi dhe lloj fikse të copëzave, dhe mundësisht copëza bonus. Ato gjithashtu mund të merren rastësisht si shpërblim nga rrota e çmimit para çdo ndeshje në Survivor, e cila mund të japë 3 copëza të kuqe.

Të pëlqen ky postim? Ju lutemi ndani me miqtë tuaj: