Ajo dhe motra e saj, Musashi, ishin betejat luftarake më të rënda dhe më të fuqishme
Vështrim i përgjithshëm i klasës Gjatësia: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 ft) (Gjatësia në jastëk)
Shpejtësia më e lartë e arritur nga një shkatërrues ishte 45.25 nyje (83.42 km/orë ose 52
Cila ishte ushtria më e mirë në histori? Këtu janë disa nga më të fuqishmit
Pjesa më e thellë e liqenit ndodhet vetëm në veri të Digës së Bufordit në 160 metra
Cila është anija luftarake më e fuqishme në botë? Anija luftarake më e re e Marinës amerikane,
Postimi thotë se ariu që u qëllua është "ariu më i madh i thinjur ndonjëherë
Bishti dallëndyshe britanik, i cili është një nënlloj i njohur si Papilio machaon britannicus, është
Super Bowl LI (2017) ishte skena e rikthimit më të madh në Super Bowl
Ruajtja e Butterfly (BC) do të luajë një rol kyç në një projekt për të ndihmuar