Kondorët (llojet e shkaba) dhe shqiponjat janë anëtarët më të mëdhenj dhe më të fortë
Perandori i Detit Leviathan është më i madhi nga fauna e gjallë e klasës Leviathan
Leviathan është një klasifikim i dhënë krijesave më të mëdha në botën e Subnautica.
Dragoi i Detit Leviathan ose më i njohur si Dragoi i Detit. Aktualisht, është
Typhon njihej si "Babai i të gjithë Monstrave". Ai lindi nga Gaia
Vulat e leopardit (të quajtura të tilla për veshjet e tyre karakteristike me njolla), janë një nga
Liqeni Blu (poshtë), në Ishullin Jugor të Zelandës së Re, është liqeni më i qartë në
Vula më e madhe, elefanti jugor (Mirounga leonina), mund të arrijë deri në 4,000 kilogramë
Liqeni Tahoe është liqeni më i madh në vëllim në SHBA dhe më i madhi
Liqeni i qartë i Kalifornisë është liqeni më i vjetër në SHBA. Ajo që është më e vjetra