Naha Pokémon sayogi dina PC? Pikeun nenangkeun sumanget urang anu sedih, kumaha ogé, urang leres-leres
Naon anu anjeun tiasa laksanakeun sareng stardust dina tameng Pokémon? Pangaruh. Stardust teu praktis
Vérsi Pokémon Emerald Sabaraha awal anjeun tiasa ngadagangkeun pokémon dina Emerald? Pamaén meureun
Daptar réngking (Tangga Rengking) Dupi anjeun tiasa maénkeun Pokémon ngahijikeun multiplayer? Pokémon Unite, éta
Kumaha anjeun kéngingkeun cuaca halimun dina tameng Pokémon? Pikeun ngarobah cuaca
Dimana laleur zamrud? Anjeun meunangkeun eta dina Rute 119 sanggeus anjeun ngéléhkeun Brendan / Méi.
Naon cara panggancangna pikeun kéngingkeun beling dina Pokémon Hideung 2? Aya hiji
Naon anu aya dina endog misteri dina Pokémon Gold? The Mystery Endog yén Professor
Naha anjeun tiasa dagang Pokémon antara biru sareng pérak? Anjeun teu bisa dagang salah sahiji
Kumaha anjeun suksés nyalonkeun Pokestop? Nepikeun Nominasi PokéStop Ngamimitian nominasi.