Dataran semenanjung mangrupikeun bagian tina daratan Gondwana anu kumalayang
Australia nyepeng kulit buana pangkolotna di Bumi, paniliti parantos mastikeun, bukit sakitar 4.4
Gar anu panggedéna nyaéta Alligator Gar anu tiasa ngahontal 10 kaki sareng beuratna
Pangkat Binomial Binatang Nomer 1 Paus hiu Rhincodon typus 2 Basking hiu Cetorhinus maximus
Spesies drum tawar: A. grunniens Ngaran binomial Aplodinotus grunniens Rafinesque, 1819 Naon éta
Pangkat Sasato Panjang maksimal [m (ft)] 1 Ikan paus 12.65 méter (41.5 ft) 2
Pangkat Ngaran umum Rata-rata massa (kg) 1 Polar bear 360 2 Brown bear 318
Pelabuhan Singapura, anu nanganan 537.6 juta ton kargo di 2012, nyaéta
Kandla mangrupikeun palabuhan anu paling ageung diantara palabuhan Gujarat anu sanés. Mana anu
Palabuhan Kolkata mangrupikeun palabuhan buatan pangkolotna di India. Nu mangrupakeun palabuhan pangkolotna