Jawaban Gancang: Naon Perusahaan Swasta Anu Paling ageung Di Dunya?

Cargill

Saha perusahaan pangbadagna di dunya 2018?

100 perusahaan panggedéna di dunya ku nilai pasar di 2018 (dina samilyar dolar AS)

Paringkat perusahaan réngking 1 dugi ka 100 Nilai pasar dina milyar dolar AS
ExxonMobil 344.1
Adang & Adang 341.3
Samsung Electronics 325.9
Bank of America 313.5

9 jajar deui

Naon perusahaan swasta anu paling berharga?

Ieu mangrupikeun 25 ngamimitian anu didukung VC anu paling berharga di AS:

  • Sammed - $ 12.4 milyar.
  • Lyft - $ 15.1 milyar.
  • Stripe - $ 20.3 milyar.
  • Palantir - $ 20.5 milyar.
  • WeWork - $ 21.1 milyar. WeWork Soho di New York City.
  • SpaceX - $ 24.7 milyar. SpaceX.
  • Airbnb - $ 31 milyar. Airbnb.
  • Uber - $ 72 milyar. Spencer Platt / Getty.

Naon 10 perusahaan panggedéna di dunya?

Aya daptar énggal tina 10 perusahaan panggedéna sadunya — sareng téknologi henteu aya dina éta

pangkat pausahaan bangsa
7 Volkswagen Jérman
8 BP UK
9 Exxon Mobil US
10 Berkshire Hathaway US

6 jajar deui

Naon perusahaan paling beunghar di dunya 2018?

Ieu daptar 2018 perusahaan anu paling beunghar di dunya pikeun taun 2018.

  1. Toyota Motor - pendapatan $ 254.7 milyar dina 2017.
  2. Volkswagen - panghasilan $ 240.3 milyar dina 2017.
  3. Royal Dutch Shell - panghasilan $ 240 milyar dina 2017.
  4. Berkshire Hathway - panghasilan $ 223.7 milyar dina 2017.
  5. Apple Inc. -
  6. Exxon Mobil - pendapatan $ 205 milyar dina 2017.
Tempo ogé  Patarosan sering: Naon buana terpanas kadua di Bumi?

Saha perusahaan paling beunghar di dunya 2019?

10 Perusahaan Pangayaanana Top Di Dunya 2019 Ku Penghasilan

  • Grup Sinopec.
  • Perminyakan Nasional Cina.
  • Toyota.
  • Volkswagen
  • Cangkang Walanda Karajaan.
  • BerkshireHathaway.
  • Apple.
  • ExxonMobil. ExxonMobil mangrupikeun perusahaan pemurnian minyak bumi berbasis di Amérika Serikat anu didirikeun taun 1999.

Naha Amway perusahaan swasta?

Amway (singkatan tina "American Way") mangrupikeun perusahaan pamasaran multi-tingkat Amérika anu ngajual produk kaséhatan, kageulisan, sareng perawatan bumi. Perusahaan didirikeun taun 1959 ku Jay Van Andel sareng Richard DeVos sareng dumasarkeun di Ada, Michigan. Amway sareng perusahaan adina na handapeun Alticor ngalaporkeun penjualan $ 8.8 milyar dina 2018.

Naon perusahaan milik kulawarga panggedéna di dunya?

10 tina Usaha Milik Kulawarga Anu Bébas di Dunya

  1. Novartis. Dumasar di Basel, Swiss, Novartis mangrupikeun perusahaan farmasi multinasional pangageungna di dunya.
  2. Roche. Didirikeun taun 1896 ku Fritz Hoffman-La Roche, Roche mangrupikeun perusahaan farmasi multinasional sanés ti Swiss.
  3. Wal-Kemranjén.
  4. Facebook.
  5. Oracle
  6. BerkshireHathaway.
  7. Samsung.
  8. Volkswagen

Perusahaan naon anu gaduh artos paling seueur?

Ieu di luhur 10 merek paling berharga, numutkeun ka réngking perusahaan:

  • Amazon. Nilai mérek: $ 150.8 milyar.
  • Apel. Nilai mérek: $ 146.3 milyar.
  • Google. Nilai mérek: $ 120.9 milyar.
  • Samsung. Nilai mérek: $ 92.3 milyar.
  • Facebook. Nilai mérek: $ 89.7 milyar.
  • AT&T. Nilai mérek: $ 82.4 milyar.
  • Microsoft.
  • Verizon.

Naon perusahaan paling beunghar di dunya?

Dalapan Perusahaan Top Dunya Anu Amérika

  1. Abjad (GOOGL & GOOG) - Kalayan dua simbol ticker, cap pasar gabungan $ 722.77 milyar.
  2. Microsoft (MSFT) - cap pasar Microsoft atos $ 788.55 milyar.
  3. Amazon (AMZN) - Kapasitas pasar $ 795.18 milyar.
  4. Berkshire Hathaway (BRK.A) - Pasar cap $ 285.08 milyar.

Naha Amazon mangrupikeun perusahaan anu paling beunghar di dunya?

Amazon mangrupikeun perusahaan publik anu paling berharga di dunya saatos ngalangkungan Microsoft. Amazon ngaleungitkeun Microsoft salaku perusahaan panggedéna ku nilai pasar dinten Senén. Perusahaan-perusahaan parantos lomba ketat sareng Apple sareng Abjad pikeun gelar éta. Nilai pasar Amazon ayeuna sakitar $ 797 milyar.

Tempo ogé  Naon mahluk anu panggedéna kantos dihirupkeun?

Naha Amazon mangrupikeun perusahaan anu paling beunghar?

CEO New York (CNN) Amazon CEO Jeff Bezos parantos janten jalma pangbeungharna di planet ieu langkung ti sataun. Ayeuna, Amazon mangrupikeun perusahaan anu paling berharga di dunya. Bezos gaduh langkung ti $ 40 milyar langkung tina jalma paling beunghar kadua di dunya, Microsoft cofounder Bill Gates.

Saha pelawak pangbeungharna?

Ieu mangrupikeun 20 pelawak pangayaanana di dunya.

  • Jerry Seinfeld - $ 950 juta. Anjeunna nyaéta Raja Komedi sajati.
  • Matt Groening - $ 500 jutaan.
  • Trey Parker - $ 500 jutaan.
  • Matt Stone - $ 500 jutaan.
  • Ellen DeGeneres - $ 450 jutaan.
  • Adam Sandler - $ 420 juta.
  • Larry David - $ 400 jutaan.
  • Bill Cosby - $ 400 jutaan.

Naon perusahaan panggedéna di dunya?

500 perusahaan pangbadagna di dunya ngahasilkeun pendapatan $ 30 triliun sareng kauntungan $ 1.9 triliun di 2017.

  1. 5Royal Dutch Shell $ 311,870.
  2. 6Toyota Motor $ 265,172.
  3. 7Volkswagen $ 260,028.
  4. 8BP $ 244,582.
  5. 9Exxon Mobil $ 244,363.
  6. 10Berkshire Hathaway $ 242,137.

Naon téh kop pang beungharna?

25 Nagara Anu Beunghar di Dunya

pangkat nagara PDB Per Kapita (Dolar AS)
1 Qatar 124,930
2 Luxembourg 109,190
3 Singapura 90,530
4 Brunei Darussalam 76,740

26 jajar deui

Naon perusahaan anu paling berharga di dunya 2018?

Brandz nembé ngaluarkeun peringkat 2018 pikeun mérek paling berharga di Amérika Serikat Google (GOOG) mérek anu paling berharga di $ 286.25 milyar. Apple (AAPL) ngaku tempat kadua, kalayan nilai merk diperkirakeun $ 278.9 milyar. Logo Apple ngabantosan konsumén pikeun ngaidentipikasi komputer, tablet, sareng sélulérna.

Naon perusahaan anu paling berharga?

Salami sababaraha menit dinten Senén, Microsoft ngéléhkeun Apple janten perusahaan dagang paling berharga di dunya. Jam 1:05 siang AND, nilai pasar $ 812.60 Apple turun di handapeun $ 812.93 Miliar Microsoft, ngamungkinkeun raksasa téknologi Redmond, Washington pikeun néwak judul perusahaan anu paling berharga di dunya tina Cupertino.

Saha perusahaan anu paling berharga di dunya?

Amazon Énggal janten Perusahaan Publik Anu Paling Berharga di Amérika Serikat

  • Amazon nyolong titik Microsoft salaku perusahaan AS anu paling berharga pikeun didaptarkeun masarakat awam Senén énjing kalayan dimodalan pasar $ 790 milyar versus pesaing na $ 785 milyar, ngalaporkeun CNBC.
  • Microsoft ngagaduhan posisi paling luhur ti 28 Nov.
Tempo ogé  Jawaban Gancang: Naon nagara bagian paling beunghar di Amérika?

Sakumaha seueur kulawarga Ford?

Kiwari turunan Henry Ford ngendalikeun Perusahaan Motor Ford, sanaos kapamilikan minoritas na 2%. Ogé, anggota kulawarga Ford parantos ngendalikeun franchise Detroit Lions NFL ti saprak 1963. Dumasar kana cap pasar $ 59.83 milyar, kulawarga Ford ngagaduhan saham biasa $ 1.2 milyar.

Saha anu gaduh seueur usaha di dunya?

Kieu Kumaha Sadaya Perusahaan Paporit Anjeun Sambungkeun

  1. Nestlé Nestlé, dumasarkeun di Swiss, mangrupikeun salah sahiji perusahaan pangan pangageungna di dunya.
  2. Kraft Heinz.
  3. Coca-Cola
  4. PepsiCo.
  5. Procter & Gamble.
  6. Adang & Adang.
  7. Unilever.
  8. Maret.

Sabaraha harga kulawarga Agnelli?

Nalika taun 2008, kulawarga Agnelli kalebet langkung ti dua ratus anggota. Kekayaan bersih kulawarga éta AS $ 13.5 milyar dina 2014.

Saha anu ngahasilkeun artos paling di dunya 2018?

  • Bill Gates, $ 4 milyar. Thierry Chesnot / Getty Gambar.
  • Susanne Klatten, $ 4.6 milyar. Gambar Michael Probst / AP.
  • Georg Schaeffler, $ 4.6 milyar. Michael Probst / AP Poto.
  • Lee Shau Kee, $ 5.9 milyar. Bobby Yip / Reuters.
  • Larry Ellison, $ 6.3 milyar.
  • Thomas Peterffy, $ 6.5 milyar.
  • Serge Dassault, $ 6.5 milyar.
  • Sergey Brin, $ 7.7 milyar.

Merek pakean naon anu paling seueur artos?

Top 10 Merek Pantun Pangaya sepanjang waktos: Levi, Dior, H&M atanapi Louis Vuitton?

  1. Gap: hargana $ 15.65 milyar.
  2. Christian Dior: hargana $ 11.91 milyar.
  3. Richemont: hargana $ 11.83 milyar.
  4. Estée Lauder: hargana $ 9.71 milyar.
  5. Phillips-Van Heusen: hargana $ 6.04 milyar.
  6. Palatih: hargana $ 4.76 milyar.
  7. Levi Strauss: hargana $ 4.67 milyar.

Saha earns paling duit di dunya?

Ti saderek kontroversial dugi ka budak lalaki umur 7 taun anu resep ka cocooan, ieu daptar YouTubers anu paling dibayar, numutkeun ka Forbes.

  • Logan Paul - $ 14.5 jutaan.
  • PewDiePie - $ 15.5 jutaan.
  • Jacksepticeye - $ 16 jutaan.
  • VanossGaming - $ 17 jutaan.
  • Markiplier - $ 17.5 jutaan.
  • Jeffree Star - $ 18 jutaan.
  • DanTDM - $ 18.5 jutaan.

Poto dina tulisan ku "Wikipedia" https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_unicorn_startup_companies

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun: