Anjeunna sareng kapal lanceukna, Musashi, mangrupikeun kapal perang anu paling beurat sareng paling kuat
Tinjauan kelas Panjang: 47.50 m (155.8 ft) 44.3 m (145 ft) (Panjang dina bantal)
Laju pangluhurna dicandak ku perusak nyaéta 45.25 knot (83.42 km / jam atanapi 52
Naon militér anu pangsaéna dina sajarah? Ieu sababaraha anu paling kuat
Bagian paling jero situ ayana di belah kaléreun Bendungan Buford dina 160 méter
Naon kapal perang anu paling kuat di dunya? Kapal perang Angkatan Laut Amérika Serikat,
Tulisan éta nyatakeun yén biruang anu ditémbak mangrupikeun "biruang grizzly panggedéna anu kantos aya
Tennesse, Arkansas, sareng West Virginia konsistén réngking salaku tempat anu paling murah pikeun ngagaleuh padumukan
Pangadeg sareng filantropis Microsoft Bill Gates ngagaduhan bagian paling lega di kebon swasta di
Pulo Ageung mangrupikeun pulau panggedéna dina ranté pulau Hawaii. Aya lima