Naon ngajadikeun nominasi Pokestop alus?

Kumaha anjeun suksés nyalonkeun Pokestop?

Ngirimkeun Nominasi PokéStop

  1. Ngamimitian nominasi. …
  2. Setel Lokasi dina Peta. …
  3. Candak Poto tina Obyék. …
  4. Candak poto sejen pikeun konteks wewengkon sabudeureun. …
  5. Tambahkeun Judul sareng Pedaran. …
  6. Nilik sareng Kirim. …
  7. Témbongkeun naha nominasi Anjeun penting. …
  8. Review ku Komunitas.

Naha anjeun tiasa nyalonkeun bumi anjeun salaku Pokestop?

Hanjakalna, nominasi pikeun PokéStops teu tiasa ditampi pikeun tempat tinggal pribadi, jadi teu mungkin mun boga PokéStop di imah anjeun. Conto lokasi anu layak pikeun nominasi PokéStop kalebet situs bersejarah, gedong kasohor, taman umum, rambu jalan satapak, sakola, gereja, sareng stasiun transit.

Sabaraha lami nominasi Pokestop?

8. Review ku Komunitas. Lamun anjeun geus réngsé nominasi anjeun, anjeun bakal nampa hiji email konfirmasi sarta eta bakal dikirim pikeun review ku komunitas urang reviewers nominasi. Kami narékahan pikeun ngolah nominasi anjeun pas mungkin tapi, gumantung kana tingkat ulasan anu diperyogikeun, éta butuh sababaraha minggu atawa bulan.

Naha sakola tiasa janten Pokestop?

Loba nu geus deukeut sakola. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun hiji Pokestop atawa gim éta bisa jadi deukeut sakola anjeun ku promosi ayana. ... Malah leuwih hadé, anjeun malah bisa jadi nyieun sakola anjeun Pokestop atawa gim di buruan.

Tempo ogé  Naon Pokémon tipe Flying panggancangna?

Kumaha anjeun kéngingkeun Pokestop janten gim 2020?

Pikeun ngarobah Pokestop kana Gym, anjeun kedah ngalebetkeun hal séjén dina sél L14 S2 sarua. Wayspots ka-2, ka-6 sareng ka-20 bakal nyiptakeun Gym. Boh Pokestop anu tos aya bakal dirobih janten Gym, atanapi Wayspot énggal janten Gym.

Dupi abdi tiasa meunang Pokeballs tanpa bade Pokestop a?

"Pasti, urang moal tiasa jalan-jalan pikeun nyekel pokemon janten mamingan aranjeunna ka kami mangpaat pisan," pangguna Reddit dipasang dina subreddit Pokémon Go. "Tapi pikeun urang anu henteu cicing di mana waé caket kana pokestop, urang teu bisa spin pikeun leuwih pokeballs. … … Endog, bal, Pokémon, barang-barang, kabéh kaala ku leumpang.

Naon anu kudu dilakukeun upami teu aya PokeStops caket anjeun?

Sakali anjeun dina halaman pamundut, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nempatkeun alamat email anjeun, nyerat pamundut anjeun, teras pilih "Henteu PokeStops atawa Gyms Near Me" dina menu lungsur "Alesan". Anjeun panginten kedah masihan lokasi anjeun ka Niantic upami anjeun hoyong nambihan Pokestop atanapi Gym caket anjeun.

Dupi anjeun menta Pokestop tanpa tingkat 40?

Programna ayeuna dibuka di sakuliah dunya, tapi pikeun cocog, anjeun kedah janten a max tingkat 40 Pokémon GO pamaén malah meunang di panto.

Naha Pokestop tiasa janten gim?

Baheula, kritéria pikeun pokestop pikeun janten gim kedah janten pokestop pangkolotna atawa jadi pokestop pang populerna. … The “Monumento da Divina Misericórdia” wayspot, nu lokasina di koordinat <-19.519409, -42.61982>, jadi gim, nalika aya calon malah hadé dina sél S14.

Tempo ogé  Naha Tim Rocket hoyong pisan Pikachu Ash?

Naha nominasi Pokestop kuring masih dina antrian?

Unggal nominasi anjeun bakal ditandaan ku hiji atawa leuwih tina status di handap ieu: Dina Antrian - Nominasi antrian pikeun ditinjau ku komunitas Wayfarer. … Teu Disatujuan – Punten, komunitas parantos nampik nominasi anjeun. Pariksa kritéria ditampa kami sareng cobian deui.

Naha kuburan tiasa janten Pokestop?

Biasana aya di tempat-tempat budaya anu penting, sapertos arca, gedong umum, sareng lokasi umum anu sanés. Kusabab kuburan cocog kana kategori, loba anu hanjakalna nyetél salaku Pokestops. … Sanaos kamungkinan yén gim bakal didamel di kuburan, kasebut nyaéta dimungkinkeun.

Naha réstoran tiasa janten Pokestop?

nu réstoran luckier geus lokasi konci dina kaulinan, katelah Pokéstops pikeun pamaén ngecas, sarta gim pikeun ngalatih Pokémon maranéhna, nu narik leuwih pamaén. Sanajan kitu, hiji investasi leutik ogé bisa balik cara lila.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun: