Patarosan anjeun: Kumaha anjeun kéngingkeun beling biru dina Pokémon Hideung 2?

Naon cara panggancangna pikeun kéngingkeun beling dina Pokémon Hideung 2?

Aya misi funfest anjeun bisa meunangkeun ti guha chargestone. Teundeun sadayana opat beling warna sareng sababaraha batu evo (seuneu / cai / magrib upami anjeun hideung 2, daun / ngagurilap / guludug upami bodas 2). Aya ogé anu sanés anjeun muka konci saatos ngéléhkeun juara anu murni beling.

Dimana aya beling biru dina bw2?

Éta disumputkeun di sakuliah Unova, nganggo Mesin Dowsing anjeun pikeun mendakanana. Éta ogé bisa kapanggih jero dustclouds jero guha. Aranjeunna dipasihkeun salaku hadiah panglipur dina Turnamén Dunya Pokemon pikeun kaleungitan.

Kumaha anjeun kéngingkeun beling biru dina kateuadilan?

Blue Shards mangrupikeun jinis beling anu dianggo pikeun ngahiji sareng mekar gear. Éta bisa didapet tina gear ngarusak, anu umumna masihan jumlah tetep sareng jinis beling, sareng kamungkinan beling bonus. Éta ogé tiasa didapet sacara acak salaku ganjaran tina roda hadiah sateuacan unggal pertandingan di Survivor, anu tiasa masihan 3 beling biru.

Kumaha anjeun kéngingkeun beling di jero taneuh?

waleran

  1. Fuego Ironworks - Exchange Potongan Star pikeun 1 unggal Shard jeung lalaki deukeut tungku smelting. Inpo pamaké: Kraleck. …
  2. Bawah taneuh sareng rawa hébat anu masihan anjeun hiji dinten. Inpormasi pangguna: zeldamaster96. …
  3. Sakapeung di Underground. …
  4. Teu aya jalan anu gampang. …
  5. Anjeun tiasa mendakan beling unggal dinten ti Great Marsh di Kota Pastoria.
Tempo ogé  Patarosan anjeun: Sabaraha kamampuan Pokémon tiasa gaduh per péngkolan?

Dimana beling beureum dina Hideung 2?

Inpormasi pangguna: Lexifox



"Teangan nu X Ores" misi Funfest, forfeiting di turnamén Dunya Pokémon, jeung ngobrol jeung hiji NPC di Nimbasa Kota (Pokemon Center IIRC) bakal meunang anjeun beban Beureum Shards sakali.

Dimana kuring meunang beling konéng?

The Yellow Portal Stone Shard mangrupakeun barang umum biasana turun ku musuh dina rentang low ka pertengahan tingkat. Ogé bisa kapanggih leuwih jarang bari pertambangan bijih sanggeus boss munggaran.

Naon anu dilakukeun ku beling biru?

Pangaruh. Di Hoenn, tukeur hiji sareng Treasure Hunter di Rute 124 pikeun Batu Cai. Dina Pokémon Diamond and Pearl, tukeur sapuluh sareng kolektor beling dina Rute 212 pikeun TM18 (Tari Hujan). Dina Pokémon Platinum, tukeur 2, 4, 6, atanapi 8 sareng Move Tutors pikeun ngajarkeun gerak Pokémon.

Kumaha kuring kéngingkeun langkung seueur shards biru?

Aya hiji cara, nu bisa meunang aranjeunna gancang:

  1. Balik mésér sababaraha Repels di Poke Mart.
  2. Pindah ka Relic Passage, ngalangkungan Castelia Sewers atanapi PWT.
  3. Lumpat sabudeureun nepi ka anjeun ningali dustclouds.
  4. Aya kasempetan kuat anjeun tiasa mendakan Blue Shards.

Kumaha anjeun kéngingkeun beling beureum dina kateuadilan?

Beling Beureum mangrupikeun jinis beling anu dianggo pikeun ngahiji sareng mekar gear. Éta bisa didapet tina gear ngarusak, anu umumna masihan jumlah tetep sareng jinis beling, sareng kamungkinan beling bonus. Éta ogé tiasa didapet sacara acak salaku ganjaran tina roda hadiah sateuacan unggal pertandingan di Survivor, anu tiasa masihan 3 beling beureum.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun: