Naon kota paling bahaya di Amérika 2019?

Dina 2019, sakitar 1965.33 kajahatan telenges per 100,000 warga dilaporkeun di Detroit, Michigan. Ieu ngajantenkeun Detroit kota anu paling bahaya di Amérika Serikat.

Naon kota paling bahaya # 1 di Amérika Serikat?

1. Detroit, Michigan. Detroit nyusul St. Louis salaku kota anu paling bahaya di nagara éta.

Naon kota AS anu paling seueur rajapati dina taun 2019?

Taun 2019, Baltimore di Maryland nyatakeun tingkat rajapati pangluhurna di kota-kota AS kalayan populasi langkung ti 250,000, dina 58.27 pembunuhan per 100,000 penduduk.

Kota mana anu tingkat kajahatanana paling luhur 2020?

Tingkat kajahatan dina metro paling bahaya

2020 réngking Daérah Metro Kajahatan perumahan per 1,000
Rata-rata nasional 22.0
1 Anchorage, AK 50.2
2 Albuquerque, nm 45.3
3 Memphis, TN 42.7

Naon kaayaan anu paling bahaya di AS 2019?

Dina 2019, nagara anu tingkat kajahatanana pangluhurna di Amérika Serikat per 100,000 jiwa nyaéta New Mexico. Taun éta, tingkat kajahatan nyaéta 3,944.96 kajahatan per 100,000 jalma. Upami dibandingkeun, Maine ngagaduhan tingkat kajahatan panghandapna dina 1,360.72 kajahatan per 100,000 jalma.

Tempo ogé  Naon nagara Amérika Tengah anu paling murah cicing?

Kota naon anu paling seueur rajapati di taun 2020?

Ieu kota-kota di Amérika Serikat kalayan jumlah pembunuhan paling seueur di 2020:

  • Washington.
  • New Orleans. …
  • Jacksonville. …
  • San Antonio. Aya total 83 rajapati di San Antonio di 2020 dugi ka 31 Juli. …
  • Atlanta. Aya total 96 rajapati di Atlanta di 2020 dugi ka 5 Séptémber. …

15 deui. 2020 г.

Naon kota anu paling aman di Amérika?

2021 Top 100 Kota Aman di Amérika Serikat

  • Franklin, MA. Populasi: 34,087. …
  • Long Beach, NY. Populasi: 33,454. …
  • Milton, MA. Populasi: 27,593. …
  • Zionsville, IN. Populasi: 28,357. …
  • Lexington, MA. Populasi: 33,132. …
  • Shrewsbury, MA. Populasi: 38,526. …
  • Bergenfield, NJ. Populasi: 27,327. …
  • Muskego, WI. Populasi: 25,127.

2 jan. 2021

Kota naon di Amérika anu paling seueur rajapati?

Coba basis data online kami kalayan ampir 10,000 statistik kajahatan kota AS.

  • New Orleans, Louisiana. …
  • Detroit, Michigan. …
  • Flint, Michigan. …
  • Baltimore, Maryland. Pembunuhan per 10K jalma: 5.14. …
  • Louis, Missouri. …
  • Gary, Indiana. Pembunuhan per 10K jalma: 6.01. …
  • Chester, Pennsylvania. Pembunuhan per 10K jalma: 6.74. …
  • Louis Wétan, Illionis.

29 jam. 2020 г.

Nagara mana anu tingkat kajahatanana paling luhur 2020?

Nagara kalayan Tarif Kajahatan Tertinggi

  • Louisiana (12.4 per 100,000 jalma)
  • Missouri (9.8 per 100,000 jalma)
  • Nevada (9.1 per 100,000 jalma)
  • Maryland (9 per 100,000 jalma)
  • Arkansas (8.6 per 100,000 jalma)
  • Alaska (8.4 per 100,000 jalma)
  • Alabama (8.3 per 100,000 jalma)
  • Mississippi (8.2 per 100,000 jalma)

Kota naon anu tingkat kajahatanana paling handap?

Lewisboro, New York. Dina 2018, kota ieu 13,000 réngking salaku kota nomer hiji anu paling aman di Amérika salami taun katilu berturut! Lokasina di Westchester County (jalan-jalan gancang ka New York City), Lewisboro ngirakeun tingkat kajahatan sacara praktis nol, kalayan henteu diserang telenges atanapi perampokan.

Tempo ogé  Saha anu gaduh rambut pangpanjangna di dunya?

Naha New Haven Aman?

New Haven sacara umum mangrupikeun tempat anu aman pikeun hirup sareng jalan-jalan. Sacara statistik, kasempetan nu bakal jadi korban kajahatan leutik pisan. Kuring pasti moal satuju sareng naséhat yén anjeun ngan ukur kedah cicing di daérah "beunghar". New Haven sacara umum mangrupikeun tempat anu aman pikeun hirup sareng jalan-jalan.

Naon kota anu paling aman di dunya?

10 Kota Anu Paling Aman di Dunya

  • Tokyo. Skor Survey: 53.8. GeoSafeScore: 69 (tanda luhur pikeun kaamanan LGBTQ + sareng kaamanan fisik)…
  • London. Skor Survey: 62.6. …
  • Dubai. Skor Survey: 50.3. …
  • Madrid. Skor Survey: 53.3. …
  • Berlin. Skor Survey: 55.4. …
  • Honolulu. Skor Survey: 64.2. …
  • Seoul. Skor Survey: 47.3. …
  • Paris. Skor Survey: 57.4.

9 detik. 2020 г.

Nagara mana anu paling damai di Amérika?

Rhode Island rengking salaku kaayaan paling damai di Amérika. Éta ngagaduhan tingkat rajapati panghandapna kadua (sanggeus South Dakota) dina 1.5 kajadian per 100,000 penduduk, sareng tingkat maotna panghandapna ku senjata api di nagara éta.

Nagara AS mana anu paling aman?

papanggihan utama

Rengking Gemblengna (1 = Paling Aman) nagara total Score
1 Maine 66.02
2 Vermont 65.48
3 Minnesota 62.42
4 Utah 61.71

Naon kaayaan anu paling teu aman?

Mississippi

Skor total Mississippi nyaéta 32.00, ngajantenkeun nagara paling bahaya di Amérika Serikat. Mississippi peringkat 50 ti 50 pikeun Kasalametan Jalan sareng Persiapan Darurat sareng ka 48 pikeun Kasalametan Keuangan sareng Kaamanan Tempat Kerja. Mississippi ngagaduhan korban jiwa anu kadua pangluhurna per 100 juta mil anu ngumbara.

Siga tulisan ieu? Punten bagikeun ka babaturan anjeun: